Платинум Банк можуть покарати за зіпсовану репутацію власників, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платинум Банк можуть покарати за зіпсовану репутацію власників, - ЗМІ

Кредит&Депозит
3290
Власник частки і CEO компанії Рlatinum Public Limited, яка виступає акціонером Платинум Банку, Ігор Дорошенко має зіпсовану ділову репутацію, повідомили в Національному банку України.
Регулятор вимагає від ПАТ “Платинум Банк” вжити невідкладних заходів з відновлення бездоганної ділової репутації власника істотної участі в ньому, і відзвітувати перед НБУ про вжиті заходи. У разі, якщо ВАТ “Платинум Банку” своєчасно і в повній мірі не відреагує на вимоги Національного банку, регулятор розгляне питання про застосування заходів впливу до власника істотної участі цього банку “, – йдеться у відповіді НБУ на запит Delo.
Нагадаємо, до 20 травня 2016 Ігор Дорошенко працював на посаді голови правління ПАТ “Банк Михайлівський”, який 23 травня постановою правління НБУ був віднесений до категорії неплатоспроможних. Таким чином, відповідно до положення “Про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів”, Ігор Дорошенко вважається особою, з небездоганною діловою репутацією.
В результаті, не може вважатися бездоганною репутація та власника істотної участі ПАТ “Платинум Банк” – компанії Platinum Public Limited, яку очолив Ігор Дорошенко.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас