Офшорні компанії активно скуповують нерухомість у Лондоні (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Офшорні компанії активно скуповують нерухомість у Лондоні (інфографіка)

Нерухомість
739
Майже 40 тис. об’єктів комерційної та житлової нерухомості на території так званого Великого Лондона належить анонімним власникам компаній, зареєстрованим у податкових притулках, включаючи Панаму, Ліхтенштейн та Британські Віргінські острови.
Зокрема, за останні 10 місяців офшорні компанії скупили на 9% більше нерухомості, ніж роком раніше, передає The Guardian з посиланням на аналіз даних місцевих земельних книг.
Причому офшорні компанії скуповують не тільки житлову нерухомість, але і паби, паркувальні місця і навіть винні льохи. Майже 60% найвищого житлового комплексу країни The Tower належить іноземцям, з них чверть – офшорні компанії.
Тенденція поширюється не тільки на столицю – в Англії та Уельсі понад 99 тис. об’єктів нерухомості належать компаніям, з яких 90% офшорні – показник зріс на 9% з грудня 2014-го по жовтень 2015-го.
The Guardian наголошує, що британські юристи і бухгалтери легально радять покупцям нерухомості використовувати офшорні компанії, щоб на законних підставах зберегти свою особу в таємниці і уникнути деяких податків, включаючи податок на спадщину.
За матеріалами:
the guardian
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас