Adidas відновить виробництво в Німеччині, кросівки будуть шити роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Adidas відновить виробництво в Німеччині, кросівки будуть шити роботи

Фондовий ринок
2164
Німецька Adidas, що випускає спортивний одяг та взуття, має намір перенести невелику частину виробництва назад в Німеччину.
Як заявило керівництво компанії, восени 2016 року у фабриці Speed Factory в баварському Ансбаху почнеться випуск кросівок. Перша пробна партія складе 500 пар.
Надалі Adidas планує перейти на багатосерійне виробництво і довести обсяги випуску спортивного взуття до 500 тис. вже в наступному році, повідомляє Deutsche Welle.
Повернення Adidas в ФРН виявилося можливим завдяки автоматизації виробничого процесу. Виготовленням взуття на фабриці загальною площею 4600 квадратних метрів будуть займатися виключно роботи.
За словами директора з розвитку компанії Герда Манца, завдяки перенесенню виробництва термін розробки нової продукції можна буде скоротити з півроку до декількох днів. При цьому застосовуються технології практично не вплинуть на вартість товару в магазинах.
Adidas практично повністю згорнув випуск одягу і взуття в Німеччині в 1993 році за винятком заводу в Шайнфельде, на якому виготовляються переважно футбольні бутси. Основна частина виробництв компанії була переміщена в Азію, де в 2015 році було випущено 300 млн пар взуття.
У 2017 році Adidas, яка є другим за величиною в світі виробником спортивних товарів, планує відкрити додаткове виробництво в США.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас