У Харкові касир-приймальник ломбарду "заробляла" на заставі коштовностей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові касир-приймальник ломбарду "заробляла" на заставі коштовностей

Кримінал
1044
Харківська місцева прокуратура №2 затвердила і направила до Київського районного суду міста обвинувальний акт щодо касира-приймальниці відділення одного з ломбардів, яка кілька років “підзаробляла” на заставі коштовностей клієнтів.
Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, зловмисниці інкримінується привласнення чужого майна, вчиненого повторно, підробка документів (ч.ч.1, 3 ст.191 та ч. Ч. 1, 3, 4 ст. 358 КК України).
“У ході досудового розслідування було встановлено, що 28-річна харків’янка за три роки завдала ломбарду збиток на суму понад 380 тис. грн”, – йдеться в повідомленні.
За даними слідства, протягом 2012-2015 рр. вона вносила в заставу коштовності клієнтів в інших ломбардах, отримані гроші привласнювала. В цілому зі свого відділення вона винесла 49 виробів з дорогоцінних металів. Крім того, користуючись доступом до особистих даних клієнтів ломбарду, підозрювана без їхнього відома “закладала” в своєму відділенні неіснуючі каблучки, ланцюжки, годинники та ін. вигадані нею коштовності, а за підробленими видатковими касовими ордерами видавала собі кредити.
“Зараз колишній касир ломбарду знаходиться під домашнім арештом. Максимальна санкція статті передбачає вісім років позбавлення волі”, – йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас