"Золотий" борщ: В Україні дорожчає основне блюдо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Золотий" борщ: В Україні дорожчає основне блюдо

Особисті фінанси
1007
У квітні 2016 року середня вартість каструлі українського борщу з м’ясом об’ємом 3,5 – 4 літри становила 74,82 грн, без м’яса – 22,62 грн.
Про це свідчать результати розрахунків Економічного дискусійного клубу.
Так, в порівнянні з березнем борщ з м’ясом подорожчав на 0,7%, борщ без м’яса – на 2,4%.
Подорожчання в основному відбулося за рахунок зростання вартості буряка, яка протягом місяця зросла в ціні більш ніж на 15%.
З початку 2016 року вартість борщу з м’ясом виросла на 1,2%, без м’яса – на 3,9%.
У порівнянні з квітнем 2015 року борщ з м’ясом подорожчав на 11,8%, без м’яса – на 32%.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас