"Золотий" борщ: В Україні дорожчає основне блюдо


"Золотий" борщ: В Україні дорожчає основне блюдо

У квітні 2016 року середня вартість каструлі українського борщу з м’ясом об’ємом 3,5 – 4 літри становила 74,82 грн, без м’яса – 22,62 грн.

Про це свідчать результати розрахунків Економічного дискусійного клубу.

Так, в порівнянні з березнем борщ з м’ясом подорожчав на 0,7%, борщ без м’яса – на 2,4%.

Подорожчання в основному відбулося за рахунок зростання вартості буряка, яка протягом місяця зросла в ціні більш ніж на 15%.

З початку 2016 року вартість борщу з м’ясом виросла на 1,2%, без м’яса – на 3,9%.

У порівнянні з квітнем 2015 року борщ з м’ясом подорожчав на 11,8%, без м’яса – на 32%.

  • i

    Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідну частину тексту й натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це нам.

Дивись також
Сервіс підбору кредитів
  • Надішліть заявку
  • Дізнайтесь про рішення банку
  • Підтвердіть заявку та отримайте гроші
грн
Замовити кредит онлайн
В Контексті Finance.ua