1017
"Золотий" борщ: В Україні дорожчає основне блюдо
— Особисті фінанси
У квітні 2016 року середня вартість каструлі українського борщу з м’ясом об’ємом 3,5 – 4 літри становила 74,82 грн, без м’яса – 22,62 грн.
Про це свідчать результати розрахунків Економічного дискусійного клубу.
Так, в порівнянні з березнем борщ з м’ясом подорожчав на 0,7%, борщ без м’яса – на 2,4%.
Подорожчання в основному відбулося за рахунок зростання вартості буряка, яка протягом місяця зросла в ціні більш ніж на 15%.
З початку 2016 року вартість борщу з м’ясом виросла на 1,2%, без м’яса – на 3,9%.
У порівнянні з квітнем 2015 року борщ з м’ясом подорожчав на 11,8%, без м’яса – на 32%.
За матеріалами: Сьогодні
Поділитися новиною
Також за темою
Як впорядкувати витрати: правило чотирьох конвертів
Чи враховується до страхового стажу догляд за дитиною з інвалідністю
Договір позики: як дати гроші в борг без ризиків
Найпоширеніші шахрайські схеми: як не потрапити у пастку
Інфляція сповільнюється третій місяць поспіль: НБУ пояснив, що впливає на ціни в Україні
Скільки треба заробляти в Італії, щоб залишитися там жити