Apple відкриє центр розробки в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple відкриє центр розробки в Індії

Фондовий ринок
158
Компанія Apple оголосила про плани відкрити перший центр розробки в Індії. Новий «акселератор дизайну і розробки додатків для iOS» буде розташований в Бангалорі – відкриття його заплановане на початок 2017 року. Центр надаватиме підтримку для розробників з усієї країни. Apple буде «надихати і інструктувати розробників в кращі практики, допомагати їм розвивати свої вміння та трансформувати дизайн, якість і продуктивність своїх додатків на платформі iOS».
Apple тісно співпрацює з самостійно вибраними розробниками, однак такі центри призначені для більш швидкого зростання числа розробників в співтоваристві і, в даному випадку, в Індії. «Індія – батьківщина одного з підприємницьких співтовариств по iOS-розробці в світі, що найбільш резонують. Відкриваючи цей новий заклад в Бангалорі, ми даємо розробникам доступ до інструментів, які допоможуть створювати інноваційні програми для клієнтів по всьому світу », – заявив генеральний директор Apple Тім Кук (Tim Cook).
В останні роки Купертинського компанія приділяє Індії все більше і більше уваги – частково тому, що індійський ринок смартфонів демонструє серйозний потенціал зростання. Так, Індія недавно обігнала США і стала другим найбільшим ринком смартфонів у світі з приблизно 220 мільйонами користувачів. Якщо врахувати, що населення країни становить 1,2 мільярда чоловік, то Apple є куди прагнути.
Згідно Bloomberg, запуск акселератора – це лише перший крок Тіма Кука в освоєнні індійського ринку. Передбачається, що Apple також відкриє центр розробки своїх картографічних сервісів в Хайдарабаді. Раніше в цьому році компанія повідомила, що інвестувала в заклад в південноіндійському місті $ 25 мільйонів – в ньому буде працювати 4,5 тисячі осіб.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас