В Україні розраховують на зарубіжну фінансову підтримку проведення Євробачення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні розраховують на зарубіжну фінансову підтримку проведення Євробачення

Казна та Політика
356
Україна сподівається розподілити фінансове навантаження “Євробачення” 2017 року на спонсорів країн-учасниць, сказала в середу радник міністра інфраструктури України, уродженка Естонії, Яніка Мерило.
“Хотілося б, щоб фінансове навантаження “Євробачення” лягло на спонсорів і донорів з країн-учасниць. Я думаю, що в цьому році спонсорів буде знайти простіше, ніж в минулі роки. І всі розуміють, що в наших умовах більш аскетичне “Євробачення” було б краще “, – сказала Я.Мерило в інтерв’ю порталу телерадіомовлення Естонії ERR.
За її словами, Україна не планує створювати спеціальну інфраструктуру для конкурсу, а постарається обмежитися вже побудованою, і вкластися в $ 10 млн.
“Є приміщення з часів чемпіонату Європи з футболу 2012 року, і ми виходимо з того, що захід буде влаштовано на готовій інфраструктурі”, – пояснила радник.
Вона зазначила, що про готовність прийняти “Євробачення” вже заявило багато міст, зокрема, Львів, Дніпропетровськ та Одеса. Не виключено, що півфінали конкурсу пройдуть в якомусь із них, а фінал відбудеться в Києві, сказала Я.Мерило.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас