Міністр фінансів анонсував підписання угоди між Україною та США про взаємодопомогу в митних справах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр фінансів анонсував підписання угоди між Україною та США про взаємодопомогу в митних справах

Казна та Політика
140
Підписання угоди між Україною і Сполученими Штатами Америки про взаємну допомогу в митних справах планується 23 травня під час візиту в Україну керівника Митної та прикордонної служби США Гіла Керліковські.
Про це повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
“Тільки що завізував проект угоди між урядами України та США про взаємну допомогу між нашими митними адміністраціями. Завтра виношу на розгляд Кабміну проект розпорядження про схвалення угоди”, – написав міністр.
Також Данилюк зазначив, що український уряд продовжить працювати над посиленням співпраці з міжнародними партнерами в митній сфері, і нагадав, що відповідні міжурядові угоди вже підписані з Хорватією, Боснією і Герцеговиною.
“Також в процесі підготовки угоду з Об’єднаними Арабськими Еміратами”, – додав міністр.
Раніше про майбутнє підписання угоди між Україною та США про взаємну допомогу в митних справах повідомило Посольство України в США з посиланням на підсумки зустрічі посла України в США Валерія Чалого з міністром внутрішньої безпеки США Джеєм Джонсоном, керівником Митної та прикордонної служби США Гілом Керліковські і помічником керівника митної та прикордонної служби США з міжнародних питань Марком Кумансом.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас