HP Inc. інвестує в розробників 3D-принтерів і штучного інтелекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HP Inc. інвестує в розробників 3D-принтерів і штучного інтелекту

Фондовий ринок
149
Виробник комп’ютерів і принтерів HP Inc. анонсував роботу інвестиційного фонду HP Tech Ventures.
Він допоможе стартапам, які займаються 3D-принтерами, віртуальною реальністю і штучним інтелектом, передає видання The Wall Street Journal.
HP Tech Ventures буде інвестувати в початківці фірми, чиї технології могли б стати в нагоді корпорації. Інвестиційний підрозділ почав працювати ще до поділу Hewlett-Packard (відбулося на початку листопада 2015 року) і вже провело кілька фінансових угод, розповів технічний директор HP Inc. Шейн Уолл (Shane Wall).
HP Tech Ventures включатиме команди, що працюють в Пало-Альто (місце розташування штаб-квартири компанії), а також в Тель-Авіві. Ізраїль є місцем виконання кількох важливих операцій HP Inc. і великим центром для стартапів та венчурного фінансування, повідомив Шейн Уолл.
Він додав, що HP Tech Ventures зосередиться на «стратегічно важливих інвестиціях» в таких областях, як тривимірний друк, віртуальна реальність, електроніка, що носиться, «Інтернет речей» і штучний інтелект.
До складу HP Tech Ventures увійдуть вісім чоловік, керівником підрозділу призначено Ендрю Боуелла (Andrew Bolwell), який відпрацював в HP близько 16 років. Він буде підкорятися Шейну Уолл.
Виробник IT-рішень для дата-центрів Hewlett Packard Enterprise, який, як і HP Inc., з’явився в результаті поділу Hewlett-Packard, також має власний інвестиційний фонд. Він називається Hewlett Packard Ventures.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас