Гості «Євробачення» зможуть розплачуватися браслетами для безконтактних платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гості «Євробачення» зможуть розплачуватися браслетами для безконтактних платежів

Фінтех і Картки
483
Відвідувачі пісенного конкурсу “Євробачення 2016”, який проходить в ці дні в столиці Швеції Стокгольмі, отримають можливість розплачуватися браслетами для безконтактних платежів.
Це стало можливим в рамках співпраці компанії Gemalto, фахівця в сфері цифрової безпеки, з міжнародною платіжною системою Visa. Безконтактні браслети Visa стали доступні для покупки в Селі Євробачення в Стокгольмі за тиждень до конкурсу. “Євробачення” розраховує залучити до 65 тисяч відвідувачів, надавши їм можливість розплачуватися за допомогою нового гаджета.
В рамках проекту компанія Gemalto розробила сайт, який дозволяє користувачам отримати доступ до інформації про обліковий запис браслета в режимі реального часу, включаючи дані про передплачений баланс і попередні транзакції. Браслети можуть бути використані для здійснення платежів в будь-якому готовому до безконтактних платежів POS-терміналі Visa в усьому світі і продовжать діяти після закінчення шоу і до 31 жовтня 2016 року.
Нагадаємо, 10 травня вже відбувся перший півфінал конкурсу “Євробачення 2016”, 12 травня відбудеться другий півфінал. Кульмінація події відбудеться 14 травня під час фіналу на Globe Arena.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас