Гройсман обговорив з Москалем і Насіровым питання боротьби з контрабандою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман обговорив з Москалем і Насіровым питання боротьби з контрабандою

Казна та Політика
440
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провів робочу зустріч з головою Державної фіскальної служби України Романом Насіровим і головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем з питань боротьби зі зловживаннями на митниці, зокрема контрабандою, а також зміни системи роботи митниці в цілому. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.
Прем’єр підкреслив, що у всій системі митниць, починаючи з головних департаментів і закінчуючи місцевими митницями та пунктами пропуску, існують різні тіньові схеми контрабанди, за яких до держбюджету не потрапляють десятки мільярдів гривень.
Прем’єр пообіцяв підтримку голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю з призначенням кадрів на Закарпатській митниці.
“Хотів би підкреслити, що я тут розраховую на те, що місцева влада, глава адміністрації, ви Геннадій Геннадійович (Москаль – ред.) візьмете на себе повноту відповідальності за порядок на митниці. За те, що у нас не буде так званих “сірої” і “чорної” контрабанди. Ми вас підтримаємо в кадрових призначеннях, але я б хотів, щоб буквально через місяць ви надали результат для суспільства, для громадян, для мене, як Прем’єр-міністра, щоб я розумів, що система працює відкрито, публічно, злагоджено”, – сказав прем’єр.
Прем’єр підкреслив, що контрабанда повинна зникнути з порядку денного нашої країни як явище.
Нагадаємо, 7 травня прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що найближчим часом будуть створені міжвідомчі мобільні підрозділи для наведення порядку на українській митниці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас