Гонтарева відбула до Лондона для участі в щорічних зборах ради керуючих ЄБРР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарева відбула до Лондона для участі в щорічних зборах ради керуючих ЄБРР

Казна та Політика
276
Глава Національного банку Валерія Гонтарева відбула до Лондона (Великобританія) для участі в 25-х щорічних зборах ради керуючих Європейського банку реконструкції та розвитку.
Про це повідомляє прес-служба Нацбанку на своїй сторінці в Facebook. Українську делегацію очолює міністр фінансів України Олександр Данилюк, заступник глави делегації – Валерія Гонтарева.
До складу делегації також входять представники українського дипломатичного корпусу, міністерств економічного блоку і державних банків України.
Цього року збори ради керуючих ЄБРР будуть проходити 11-12 травня, під час яких відбудеться обрання нового президента цієї міжнародної організації на наступні 4 роки.
На позицію глави ЄБРР претендують нині діючий президент організації Сума Чакрабарті і голова центрального банку Польщі Марек Бєлка.
Під час перебування в Лондоні представники України зустрінуться з делегаціями США, Франції, Нідерландів, Швейцарії, Європейського Союзу, Європейського інвестиційного банку та з головним економістом ЄБРР Сергієм Гурієвим.
Крім того, глава Національного банку проведе окремі зустрічі із заступником голови Банку Англії Немат (Мінуш) Шафік, представниками Комерцбанку і European Economic and Financial Center.
12 травня під час другої сесії щорічного засідання ради керуючих ЄБРР відбудеться інвестиційна презентація України на тему “Альтернативи реформам немає”.
Доповідачами на цьому заході від України будуть Олександр Данилюк і Валерія Гонтарева, від ЄБРР- директор представництва міжнародної організації в Україні Шевки Аджунер, від ділових кіл – голова Американської торгової палати України Стівен Фішер і генеральний директор компанії ТІС Андрій Ставніцер.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас