"Причетний до історії економічних реформ": Пинзеник буде залучатися до роботи стратегічних радників з реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Причетний до історії економічних реформ": Пинзеник буде залучатися до роботи стратегічних радників з реформ

Казна та Політика
331
Екс-міністр фінансів України Віктор Пинзеник і експерт реанімаційного пакету реформ Павло Кухта будуть залучатися до роботи групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні, повідомив на брифінгу в четвер співголова Групи стратегічних радників Лешек Бальцерович.
За його словами, В.Пинзеник причетний до історії економічних реформ в Україні.
“Почалося економічне зростання. І воно буде тривати, якщо будуть продовжуватися реформи”, – зазначив Л.Бальцерович.
При цьому він підкреслив, що поточна складна економічна ситуація пов’язана з несприятливими умовами, в яких опинилася країна, а не з проведенням реформ.
Серед найбільш важливих напрямків реформування співголова Групи стратегічних радників наголосив на необхідності прискорення антикорупційної боротьби.
Співголова Групи, екс-міністр фінансів Словацької Республіки Іван Міклош в ході брифінгу наголосив на важливості подальшої приватизації для залучення в країну міжнародних інвесторів.
Як повідомлялося, 22 квітня президент України призначив колишнього віце-прем’єр-міністра Польщі Л.Бальцеровича своїм представником в Кабміні, а також співголовою Групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас