Поліпшена версія електромобіля BMW i3 може проїхати без підзарядки до 300 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліпшена версія електромобіля BMW i3 може проїхати без підзарядки до 300 км

Технології&Авто
701
Концерн BMW представив вдосконалену версію електричного автомобіля i3, яка пропонує істотно збільшений запас ходу на одній зарядці блоку акумуляторів.
BMW i3 – це перший серійний автомобіль BMW, що не дає викидів токсичних речовин в атмосферу. Машина в оригінальній версії оснащена електродвигуном потужністю 170 л. с., що працює від блоку літій-іонних акумуляторів. На повній зарядці автомобіль може проїхати 130-190 км.
Нова модифікація електрокара отримала покращений блок батарей. Його ємність складає 33 кВт · год. Стверджується, що запас ходу досягає 300 км. Більш того, навіть при поганих дорожніх умовах і включеній кліматичній установці машина може проїхати без підзарядки до 200 км. Розгін з 0 до 100 км / год займає 7,3 секунди.
У автомобіля також є гібридна версія з двоциліндровим бензиновим двигуном, який виступає в якості генератора. Такий агрегат дозволяє збільшити запас ходу.
BMW підкреслює, що модель i3 стала першим автомобілем концерну, при створенні якого була використана концепція LifeDrive. Салон машини, так званий модуль Life, виконаний з високоміцного надлегкого пластика, армованого вуглецевими волокнами (CFRP). Цей високотехнологічний матеріал використовується для виробництва великих секцій конструкції автомобіля, дозволяючи істотно знизити масу модуля Life, що в свою чергу сприяє поліпшенню динамічних характеристик і збільшення запасу ходу.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас