Керівництво КМДА готувало проект будівництва паркінгу під Михайлівською площею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівництво КМДА готувало проект будівництва паркінгу під Михайлівською площею

Казна та Політика
322
Керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко визнав, що проект розпорядження про будівництво підземного паркінгу під Михайлівською площею дійсно готувався, але неналежним чином.
Бондаренко спростував інформацію, що проект розпорядження було підписано всіма чиновниками. За його словами, документ не пройшов департамент культури КМДА, це був другий або третій департамент в списку. Таким чином, проект розпорядження про будівництво паркінгу під Михайлівською площею підписали один або два чиновника.
Олександр Спасибко, заступник голови КМДА, зазначив, що будівництво було ініційовано КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд”. Під ініціативою стояв підпис директора КП Михайла Калініна.
Далі проект розпорядження готував Олександр Яструбенко, перший заступник директора Департаменту будівництва та житлового забезпечення.
Серед іншого, в проекті розпорядження не було заплановано громадське слухання про будівництво паркінгу під Михайлівською площею. Через неналежну підготовку проекту Бондаренко пообіцяв залучити Яструбенка до дисциплінарного покарання (догана).
У присутності преси, 28 квітня, Володимир Бондаренко підписав Негативний відгук про проект розпорядження.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас