Маск обіцяє четверте покоління Tesla - найбільш доступне — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск обіцяє четверте покоління Tesla - найбільш доступне

Технології&Авто
971
Глава компанії Tesla, яка нещодавно запустила підписку на свою нову модель Tesla Model 3 за 35 тисяч доларів, вперше заявив, що планує випуск ще більш дешевого електромобіля.
Натяк пролунав на 12-й хвилині в його бесіді з норвезьким міністром транспорту і комунікацій на конференції Future Transport Solutions, пише ЕП з посиланням на electrocars.
“Я дуже радий, що можу робити автомобілі, які більшість людей може собі дозволити. Але автомобілі майбутнього будуть ще доступніші”, – сказав Маск.
“Model 3 розроблена таким чином, що приблизно половина людей зможе її собі дозволити. Але потім, з четвертим поколінням, з невеликими автомобілями, ми, врешті-решт, опинимося в ситуації, коли кожен зможе дозволити собі електромобіль”, – додав він.
Бізнес-план Tesla завжди містив трирівневу стратегію: від спорткара Tesla Roadster, через седан преміум-класу Model S (і подібного йому кросовера Model X), до порівняно доступною Model 3, яка знаходиться в так званому “малому преміум-класі” і буде доступна з кінця 2017 року.
Model 3 вже забронювали 400 тисяч осіб у всьому світі, з них 11 українців. Проте, ціна автомобіля в 35 тисяч доларів залишається досить високою.
Зараз для Маска першочерговим є завдання поставки клієнтам замовленої Model 3, а також споруди фабрики акумуляторів під назвою Gigafactory.
Тому четверте покоління – це справа неблизька. Але, як бачимо, зупинятися на нинішніх планах підприємець не збирається.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас