BlackBerry припиняє виробництво смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlackBerry припиняє виробництво смартфонів

Фондовий ринок
1424
У канадської компанії BlackBerry в останні роки були не найкращі часи в плані продажів смартфонів. Здається, що випуск BlackBerry Priv під управлінням операційної системи Android не допоміг виробнику, тому він вирішив остаточно припинити виробництво смартфонів і піти з мобільного ринку.
Президент зі світових продажів BlackBerry Карл Візе заявив, що вони зосередять свої зусилля на випуску і продажу програмного забезпечення. Виявилося, що компанія зуміла досягти раніше поставленої мети заробити півмільярда доларів на ПЗ.
“На конференції минулого року більшість питань від фінансових аналітиків стосувалися телефонів. І коли ми сказали, що плануємо заробити 500 мільйонів доларів на продажу програмного забезпечення, то нас вважали божевільними. У підсумку ми досягли цієї мети, і тепер половина питань пов’язана з програмним забезпеченням для корпоративного сектора”, – розповів Карл Візе.
Останнім часом BlackBerry придбала безліч компаній, що працюють у сфері створення програмного забезпечення для корпоративного сектора. Однією з найбільш гучних покупок стала компанія Good Technology, що спеціалізується на IT-безпеці. Сума угоди склала 425 мільйонів доларів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас