63% українських водіїв не вірять в ухвалення закону про зниження акцизу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

63% українських водіїв не вірять в ухвалення закону про зниження акцизу

Особисті фінанси
741
Що думають українські водії з приводу законопроекту про зниження акцизу? Згідно з опитуванням AUTO.RIA, 37% респондентів вірять у прийняття закону. Про те, що проти зниження проголосують у другому читанні, думають 36%. Ще 27% упевнені, що законопроект все-таки дійде до президента, але він його не підпише.
80% тих водіїв, які зараз знаходяться в пошуку автомобіля, подумують відкласти покупку до прийняття закону. 20% відповіли сказали, що чекати рішення з приводу закону не будуть і куплять авто, як і планували.
Над покупкою нової машини задумалися і ті, хто не збирався змінювати авто найближчим часом. Так, 20% респондентів хочуть поміняти своє авто відразу після прийняття закону. 35% влаштовує їх теперішня машина. А ось 45% відповіли сказали, що на них ніяк закон не вплине, – вони думають, що вартість авто все одно буде занадто високою.
Що стосується цін на нові автомобілі, 40% респондентів вважають, що їх вартість на тлі зниження акцизу також зменшиться. Третина не впевнені в зменшенні вартості нових авто, а чверть учасників опитування навіть не замислювалися над цим питанням.
В опитуванні взяли участь 26 389 користувачів AUTO.RIA.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас