Індія порушила антидемпінгове розслідування щодо поставок х/к прокату з Китаю, Японії, Кореї та України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індія порушила антидемпінгове розслідування щодо поставок х/к прокату з Китаю, Японії, Кореї та України

Світ
141
Генеральний директорат з антидемпінгових і суміжних мит Міністерства комерції і промисловості Індії (Ministry of Commerce & Industry, Directorate General of Anti-Dumping & Allied Duties, DGAD) порушив антидемпінгове розслідування щодо сталевого холоднокатаного плоского прокату походженням з Китаю, Японії, Південної Кореї та України .
Як повідомляється в офіційному повідомленні DGAD від 19 квітня поточного року, розслідування розпочато за скаргою компаній Steel Authority of India Ltd (SAIL), JSW Steel Ltd, Essar Steel India Ltd і JSW Steel Coated Products Ltd, які сумарно виробляють більше половини відповідного х / к прокату в Індії.
Індійський антидемпінговий орган зазначає, що в ході попереднього розгляду скарги було достатні докази демпінгу відповідного металопрокату з чотирьох країн, що послужило для ініціації антидемпінгового розслідування.
Під розслідування підпадає холоднокатаний вуглецевий листовий прокат нелегований і легований, без покриття, всіх розмірів по ширині і товщині, за початковими кодами Митного тарифу (Custom Tariff Heading) 7209, 7211, 7225 і 7226.
При цьому нормальні ціни для японських і корейських виробників будуть ґрунтуватися на даних Metal Bulletin, а для Китаю і України, як для країн з неринковою економікою, ці ціни будуть співвідноситися з Японією як сурогатної країною для визначення нормальних ринкових цін на металопродукцію.
Розслідування охопить період поставок з липня по грудень 2015 року. При цьому також буде враховуватися збиток, нанесений в окремі періоди з квітня 2012 по грудень 2015 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас