Microsoft і Google домовилися припинити регуляторні розгляди один проти одного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft і Google домовилися припинити регуляторні розгляди один проти одного

Фондовий ринок
174
Компанії Microsoft і Google дійшли згоди, відповідно до якого вони припинять незавершені регуляторні розгляди один проти одного по всьому світу. Також сторони дійшли згоди, що в майбутньому будуть намагатися вирішити розбіжності договірним шляхом до звернення до регулюючих органів.
Кожна з компаній виступила з подібною заявою, в яких йдеться про те, що вони відкличуть свої скарги, подані раніше в регулюючі органи по всьому світу. Вони також відзначили, що обидві компанії є конкурентами і продовжать залишатися ними, але в подальшому мають намір конкурувати продуктами, а не юридичними розглядами.
Компанії Microsoft і Google не уточнили будь-яких зобов’язань друг перед другом стосуються окремих товарів згідно з цією угодою.
Слід зазначити, що публікація інформації про досягнення угоди щодо припинення регуляторних розглядів збіглося за часом із звинуваченнями Google у використанні монопольного становища на ринку мобільних операційних систем, ініційованими Єврокомісією. При цьому обидві компанії стверджують, що робота над угодою ведеться вже деякий час. А Microsoft заявила, що не займає будь-якої позиції в розглядах Європейського Союзу з Google, які пов’язані монополізмом Google як на ринку мобільних систем, так і на ринку пошуку.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас