Philips SpeechAir став першим повноцінним смарт-диктофоном (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Philips SpeechAir став першим повноцінним смарт-диктофоном (відео)

Технології&Авто
378
Представники багатьох професій потребують якісної роботи функції запису голосу. Без диктофона не можуть обійтися лікарі, журналісти, письменники і просто люди, охочі, наприклад, вести аудіощоденники. Саме з оглядкою на подібну аудиторію Philips вирішила розробити смарт-диктофон SpeecnAir – нове рішення в області “розумного” звукозапису для Android. “Під капотом” диктофона встановлені три професійних мікрофона. Один – 360-градусний для конференцій, другий – спрямованої дії і третій – для IP-телефонії (електромеханічний MEMS-мікрофон).
Технічні характеристики девайса досить скромні: 4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 800×480 пікселів, двоядерний процесор Cortex-A9 з тактовою частотою 1,6 ГГц, 1 ГБ оперативної і 16 ГБ вбудованої пам’яті, акумулятор ємністю 2 700 мАг і 5-мегапіксельна камера. Диктофон працює під управлінням кастомної версії Android 4.4.2. Всі дані, що зберігаються на SpeechAir, захищені 256-бітним AES-шифруванням. Девайс поставляється в досить потужному і надійному корпусі, обладнаному удароміцними панелями з загартованого скла Gorilla Glass.
Крім іншого, диктофон має функцію сканування штрих-кодів. Так як SpeechAir є повноцінним Android-девайсом, що зберігаються на ньому дані можуть бути передані на будь-який інший пристрій за допомогою Wi-Fi або Bluetooth.
SpeechAir з’явиться на полицях магазинів в двох версіях. Модель PSP 1100 буде продаватися як самостійний девайс, в той час як PSP 1200 вийде в комплекті з повним набором ПО SpeechExep Pro Dictate.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас