Оклад голови адміністрації президента і секретаря РНБО становить 18 тис.грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оклад голови адміністрації президента і секретаря РНБО становить 18 тис.грн

Казна та Політика
137
Оклад голови адміністрації президента і секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України складе 18 тис. грн, голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) – 15 тис. грн, глав Антимонопольного комітету і Фонду держмайна – 13,3 тис. грн.
Такі оклади закріплені постановою уряду №304 від 20 квітня “Про умови оплати праці окремих керівних співробітників державних органів, на яких не поширюється дія закону “Про державну службу”.
Згідно з документом, посадовий оклад першого заступника голови адміністрації президента складе 16 тис. грн, заступника голови – 15 тис. грн, члена ЦВК -12,5 тис. грн.
Кабмін встановив оклад голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в розмірі 13,5 тис. грн, керівнику Держкомтелерадіо – 13 тис. грн.
У постанові зазначено, що керівним співробітникам виплачуються: надбавка за вислугу років у розмірі 3% окладу за кожен календарний рік в залежності від стажу роботи, але не більше 50% окладу; надбавка за інтенсивність роботи – до 100% окладу; премія; матеріальна допомога на оздоровлення під час відпустки, що не перевищує середньомісячну зарплату. Керівним працівниками також може видаватися матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань.
Постанова набирає чинності одночасно з набранням чинності закону “Про державну службу”.
Як повідомлялося, загальна сума доходів глави адміністрації президента України Бориса Ложкіна в 2015 році склала 627,9 тис. грн, з яких зарплата – 163 тис. грн.
Загальна сума доходів секретаря РНБО Олександра Турчинова в минулому році склала понад 1,65 млн грн, при цьому зарплата – близько 200 тис. грн, решта – дивіденди і відсотки.
Зарплата глави ЦВК Михайла Охендовського в 2015 році склала 310,5 тис. грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас