ЄБРР заявляє про готовність фінансувати оновлення рухомого складу "Укрзалізниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР заявляє про готовність фінансувати оновлення рухомого складу "Укрзалізниці"

Казна та Політика
250
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) готовий фінансувати оновлення рухомого складу українських залізниць, повідомив старший банкір ЄБРР в Україні Марк Магалецький.
“З точки зору приватного бізнесу тут ситуація складна. Це пов’язано з падінням вантажообігу, девальвації та інших факторів. Між тим, ситуація починає виправлятися, ринок намацує точки зростання. Ми сподіваємося на позитивні тенденції”, – сказав він в ході Українського інфраструктурного форуму в Києві в п’ятницю.
За його словами, велику роль в цій роботі повинні зіграти рішення менеджменту “Укрзалізниці” щодо інвестицій, фінансування інфраструктури.
“Це дасть сигнали всьому ринку. Ми готові співпрацювати і вже є одним з кредиторів “Укрзалізниці”. Ми готові фінансувати закупівлі нового рухомого складу, локомотивів, але компанія повинна прийняти рішення, які кошти необхідні” – констатував М.Магалецькій.
Станом на 1 січня 2016 року банк взяв на себе зобов’язання з надання близько EUR12 млрд в рамках 355 проектів по всій країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас