Радник мера: 70% київських МАФів належить одним і тим же людям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радник мера: 70% київських МАФів належить одним і тим же людям

Казна та Політика
969
У четвер, 21 квітня, в Київраді стався безпрецедентний з часів Майдану випадок. Мерію брали штурмом представники МАФів, які торгують алкоголем. Вони були незадоволені рішенням Київради, що забороняє продаж в кіосках будь-яких міцних напоїв.
Радник мера з питань благоустрою та нардеп Дмитро Білоцерківець сказав, що насправді за алкомайданом стоять більш вагомі фігури, ніж власники однієї-двох точок.
«70% київських МАФів належить одним і тим же людям. Це не дрібні підприємці, а великі мережевики, за якими стоїть потужне лобі. Це прокурори, наприклад, екс-заступник прокурора Києва Максим Могильницький, екс-депутат Київради від «Блоку Черновецького» Олексій Самохін, що засвітився в скандалі зі знесенням авторинку на Межигірській, де він стріляв у бік співробітників «Благоустрою».
Крім того, кіоски тримає екс-депутат київської облради Лариса Хобта: недавно у неї знесли кілька незаконних точок на Гідропарку. У кожній фракції Київради є лобісти МАФів, їх імена можна обчислити за результатами голосувань, пов’язаних з питаннями про кіоски », – каже нам Білоцерківець.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас