Оголошено нового переможця конкурсу зі звільнення українців від "мобільного рабства" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оголошено нового переможця конкурсу зі звільнення українців від "мобільного рабства"

Особисті фінанси
1829
Державне підприємство «Український державний центр радіочастот» (УДЦР) переглянув результати тендеру щодо впровадження послуги перенесення номера при зміні оператора (MNP), як того вимагало рішення Антимонопольного комітету України (АМКУ) від 18 березня, і обрало переможцем IT-компанію «Ес Ай Центр», яка запропонувала ціну у 39,6 млн грн.
Про це повідомив голова Комітету з конкурсних торгів УДЦР Вадим Гулько під час засідання Комітету з конкурсних торгів щодо закупівлі послуги впровадження MNP в Україні.
Відповідне рішення одноголосно підтримали 10 з 11 членів комітету.
«Після того, як УДЦР виконав рішення Антимонопольного комітету України від 18 березня 2016 року, до повторних конкурсних торгів з придбання послуги на впровадження MNP була допущена компанія-скаржник, яка вказала нульову вартість технічної підтримки системи MNP і за рахунок цього отримала перевагу перед іншими учасниками. Власне, це і стало вирішальним фактором у визначенні переможця», – сказав Гулько.
При цьому пропозиції двох компаній – «Українські спеціальні системи» та Huawei були відхилені та не допущені до оцінки.
Як повідомили у ході засідання члени комітету з конкурсних торгів, дані компанії не пред’явили УДЦР необхідні документи, що підтверджують їх участь у подібних проектах, докази успішного впровадження ними послуги MNP в інших країнах, демонстраційні версії майбутньої послуги MNP, а також ряд інших необхідних документів.
Відповідаючи на запитання журналістів після засідання, власник «Ес Ай Центру» Дмитро Зарахович повідомив, що компанія повноцінно готова до запуску послуги MNP, і в разі підписання контракту з УДЦР, якщо інші учасники тендеру не стануть оскаржувати його результати, – «Ес Ай Центр» зможе запустити послугу через два місяці.
«Якщо буде підписаний контракт, ми зможемо запустити систему до того терміну, який був зазначений у тендері, тобто до 30 червня… Рішення вже готове. Ми готові запускатися, з усіма операторами зустрічатися», – сказав Зарахович.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас