Міністр фінансів змінив свою декларацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр фінансів змінив свою декларацію

Казна та Політика
2709
Міністр фінансів Олександр Данилюк змінив свою декларацію, внісши в неї дві компанії зареєстровані на Кіпрі і одну – на Кайманових островах.
“Я вношу зміни в свою декларацію, і хочу принести свої вибачення суспільству – всі ці дані повинні бути коректно задекларовані мною “з першої спроби”. Я не займався бізнесом з моменту переїзду в Україну в 2010 році, а тому не мав і не маю конфлікту інтересів під час перебування на держслужбі. Але, згідно з отриманою інформацією, я до сих пір залишився формально директором в трьох компаніях – дві компанії на Кіпрі і одна на Кайманових островах “, – написав він у Facebook.
За словами пана Данилюка, ці компанії входили в групу компаній, якою він керував як один з директорів – тобто як найманий менеджер, який діяв в інтересах інвесторів. Зараз завершуються процедури з виведення його з керівних посад.
Також міністр підкреслив, що не вніс компанії в декларацію, оскільки розраховував на своїх партнерів по інвестиційному бізнесу, які повинні були вивести його з керівного складу.
“Саме тому я свідомо проводжу роботу над своїми помилками, і публічно звітую про них, щоб, по-перше, не давати своїм опонентам важіль для тиску на мене і тим самим ставити палиці в колеса важливим реформам; і, по-друге, бути прикладом відкритості для інших. Тільки так! “, – зазначив Олександр Данилюк.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас