У ICQ з'явиться бот, з яким можна поговорити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ICQ з'явиться бот, з яким можна поговорити

Технології&Авто
229
Компанія Mail.Ru Group оголосила про плани запустити «розумних» ботів в месенджері ICQ. Про роботу над створенням штучних співрозмовників компанія повідомила на конференції Mobile Day.
У березні 2016 року Mail.Ru Group відкрила вихідний код ICQ для сторонніх розробників. Після цього користувачі почали самостійно створювати ботів для месенджера.
В кінці квітня «в асортименті» любителів «аськи» нараховувалися десятки ботів, які управляються за допомогою команд. ICQ-боти повідомляють прогнози погоди і новини починаються, переводять з шести мов і видають анекдоти, афоризми або цитати з власних збірок або зовнішніх сайтів. Є боти-транслятори, які дозволяють анонімно поспілкуватися з іншими користувачами, які додали в ігнор або від яких просто потрібно приховати свій номер.
Тепер же Mail.Ru Group веде роботу над створенням бота, який буде вести себе як повноцінний співрозмовник. «Глобально ми дивимося в сторону« розумних »ботів, які будуть виконувати не просто завдання з командного рядка, а зможуть спілкуватися з користувачем, щось йому рекомендувати, взаємодіяти з ним, як повноцінний співрозмовник», – сказав Ігор Єрмаков, керівник підрозділу Instant Messaging Mail.Ru Group.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас