У Європарламенті для депутатів пройде конференція з питань криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Європарламенті для депутатів пройде конференція з питань криптовалют

Фінтех і Картки
262
В Європарламенті на цьому тижні пройде чотириденна конференція з питань криптовалют і технології blockchain. Захід матиме освітній характер і призначений переважно для депутатів.
Конференція є некомерційною, її учасниками стануть представники Світового банку, Міжнародного валютного фонду, Організації економічного співробітництва і розвитку, Банку міжнародних розрахунків, ООН та Європолу поряд з ученими, центральними банками, фінансовими компаніями і стартапами.
Незважаючи на те, що ажіотаж навколо біткоїна спав, інтерес до технології blockchain продовжує наростати – фінансові організації по всьому світу прагнуть зрозуміти, як використовувати її для своїх операцій, у зв’язку з чим ставлять питання стосовно відповідного законодавства.
Передбачається, що конференція допоможе євродепутатам впоратися з цим питаннями – в тому числі за допомогою діалогу з МВФ, Nasdaq і Blockchain.info.
Торік у ЄС валютно-обмінні операції з участю біткоїна та інших криптовалют звільнили від податків, однак ніякого законодавства, яке б певним чином регулювало використання blockchain, поки немає.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас