Roshen просить кіберполіцію розслідувати розсилку листів-вірусів з ім'ям компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen просить кіберполіцію розслідувати розсилку листів-вірусів з ім'ям компанії

Кримінал
237
Кондитерська корпорація Roshen попереджає клієнтів і інших користувачів електронної пошти та інтернету про розсилку невідомими особами електронних листів з небезпечними вірусами з використанням імені компанії.
“Компанія Roshen глибоко обурена цим фактом і робить все можливе для негайної ліквідації існуючої загрози”, – йдеться в повідомленні корпорації в п’ятницю.
У прес-службі корпорації уточнили, що вона звернулася до кіберполіції з проханням розслідувати такі дії зловмисників, і вважає, що вони є продовженням інформаційної війни проти компанії.
Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) І дві Вінницькі кондитерські фабрики, масло молочний комбінат “Бершадьмолоко”, Літинський племзавод (обидва – Вінницька обл. ), а також Липецьку фабрику “Рошен” (РФ), Клайпеди кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).
Власниками Roshen виступає Петро Порошенко, який на час свого президентства передав свою 85% в “сліпий” траст Rothschild Trust, гендиректор В’ячеслав Москалевський – 13%, а також чотири менеджера корпорації, яким належить по 0,5%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас