Бальчун привезе в Укрзалізницю невеликий "польський десант" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бальчун привезе в Укрзалізницю невеликий "польський десант"

Казна та Політика
3147
Переможець конкурсу на посаду гендиректора “Укрзалізниці” поляк Войцех Бальчун планує привезти до Києва свою команду з Польщі.
“Ключовою справою завжди є пошук рівноваги і балансу. Так, я хочу залучити до роботи кілька людей з Польщі. Але це не буде якийсь значний польський “десант” у Києві. Я буду задоволений, якщо зможу переконати в своїй концепції змін в компанії українських менеджерів і створити з ними фантастичну команду, яка буде працювати над кращими рішеннями “, – підкреслив Бальчун.
Він зазначив, що буде спілкуватися з топ-менеджментом компанії англійською мовою і намагатися згадати російську мову, яку він колись вивчав в школі.
Бальчун зазначив, що поки він не збирається перевозити свою сім’ю з Польщі в Україну, а відвідувати її періодично в Варшаві.
Новий гендиректор “Укрзалізниці” зазначив, що не збирається відмовлятися від участі в рок-групі “Chemia” і не виключає проведення концертів групи у вихідні дні.
“Ми працюємо над альбомом, записувати його будемо в січні наступного року … Я граю на інструментах, і це захоплення в таких складних умовах праці дає можливість знаходити в собі баланс, в певному сенсі очищатися …”, – підкреслив він.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас