ЄС обіцяє підтримати новий Кабмін України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС обіцяє підтримати новий Кабмін України

Казна та Політика
185
Європейський союз обіцяє підтримати новий Кабінет міністрів України. Про це йдеться в заяві верховної представниці Євросоюзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріки Федеріка Могеріні і єврокомісара з питань розширення і політики добросусідства Йоханнеса Хана, опублікованому на сайті Європейської служби зовнішньополітичної діяльності.
“Сьогоднішнє призначення нового уряду в Україні на чолі з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом є одним з необхідних країні імпульсів. Ми раніше зустрічалися з Гройсманом, коли він перебував на посаді спікера, ми готові працювати з ним для створення сильної України”, – йдеться в заяві .
Крім того, наголошується, що за останні два роки Україна доклала серйозних зусиль для того, щоб піти шляхом реформ. Тепер же, при формуванні нового Кабміну, необхідно “не упустити момент” для відновлення довіри з боку українського народу.
ЄС також запевнив, що продовжить підтримувати Україну в політичних, фінансових і технічних питаннях.
“В цілому, ми впевнені, що призначення нового уряду надасть нового імпульсу роботі по виконанню мінських угод”, – йдеться в заяві.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас