На «синьому екрані смерті» Windows 10 з'явилися QR-коди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На «синьому екрані смерті» Windows 10 з'явилися QR-коди

Технології&Авто
2037
На так званому «синьому екрані смерті» Windows 10, що сповіщає про наявність в операційній системі серйозної помилки, тепер будуть відображатися QR-коди. Це найбільша зміна в «синьому екрані смерті» з того моменту, як Microsoft прибрала безліч непотрібних подробиць з такого екрана в Windows 8 і замінила їх сумним смайлом.
QR-коди з’явилися в останній прев’ю-версії Windows 10. Всім користувачам операційної системи вони стануть доступні з виходом ювілейного оновлення, яке має відбутися цього літа.
Microsoft використовує QR-коди для того, щоб працівники служби підтримки компанії могли визначати коди помилок на «синіх екранах смерті». QR-коди підходять і для пересічних користувачів — вони можуть сканувати їх за допомогою смартфонів і самостійно шукати в Мережі вирішення проблеми щодо отриманої інформації.
Найчастіше суть помилки на «екрані смерті» Windows було важко зрозуміти. Новий спрощений підхід розробників до цього питання може сильно допомогти користувачам у вирішенні проблем операційної системи і виправленні системних помилок.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас