Японія і Німеччина об'єднають зусилля в сфері Інтернету речей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японія і Німеччина об'єднають зусилля в сфері Інтернету речей

Технології&Авто
327
Прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе під час інвестиційного форуму заявив, що Японія і Німеччина разом працюватимуть над створенням міжнародних стандартів у сфері Інтернету речей (IoT).
До 2020 року Японія планує оснастити 50 об’єктів просунутими системами IoT, які дозволять компаніям і заводам обмінюватися інформацією, отриманою з допомогою спеціальних сенсорів.
Повідомляється, що вже в цьому місяці Токіо і Берлін підпишуть меморандум про взаєморозуміння у рамках співробітництва в сфері Інтернету речей. Зараз японські компанії займаються розробкою технологій для створення продукції, пов’язаної з IoT, незалежно один від одного. Завдяки кооперації з Німеччиною — провідною країною в сфері IoT — Японія хоче відігравати більш суттєву роль у розробці міжнародних IoT-стандартів.
“Німеччина і Японія можуть співпрацювати в багатьох галузях, оскільки виробничий сектор обох країн дає їм більше 20% ВВП”, — заявив Хеннінг Бантін, відповідальний секретар організації Plattform Industrie 4.0, яка просуває технологію “Інтернет речей” в Німеччині.
Прем’єр Абе також повідомив, що планує зібрати спеціальну групу для обговорення штучного інтелекту (AI). Така група має до кінця 2016 фінансового року (завершиться в березні 2017 року) створити дорожню карту щодо розробки та комерціалізації AI-технологій.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас