Оцінку вартості активів "Нафтогазу" проводить Ernst & Young, аудит консолідованої звітності - Deloitte — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оцінку вартості активів "Нафтогазу" проводить Ernst & Young, аудит консолідованої звітності - Deloitte

Енергетика
169
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України своїм наказом затвердило аудитора консолідованої фінансової звітності НАК “Нафтогаз України” за 2015-2016 роки відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ), повідомила прес-служба держхолдингу.
За її даними, на підставі проведених конкурсних торгів незалежним аудитором обрана компанія ПрАТ “Делойт енд Туш ЮСК”, з якою підписано контракт на 32,48 млн грн.
Для складання консолідованої фінансової звітності за 2015 рік також притягнутий незалежний оцінювач в особі ТОВ “Ернст енд Янг”, який визначить справедливу вартість активів “Нафтогазу” і підприємств, в яких компанії належить не менше 51% акцій. Вартість контракту з “Ернст енд Янг” становить 15,8 млн грн.
“Нафтогаз України” об’єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території країни.
EY і Deloitte – провідні міжнародні компанії, які входять до четвірки найбільших аудиторських фірм світу і надають послуги в сфері аудиту, оподаткування, оцінки активів, консультаційного супроводу транзакцій корпоративних фінансів, управління ризиками і консультування з питань оподаткування і права, а також інших питань ведення бізнесу .
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас