Літаюча дошка Flyboard Air пройшли перші випробування (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Літаюча дошка Flyboard Air пройшли перші випробування (відео)

Технології&Авто
2977
Ідея створення літаючої дошки (ховерборд) прийшла інженерам і розробникам вже досить давно. За минулий час багато хто прагнув створити такий пристрій, але в більшості випадків подібні проекти закінчувалися на стадії прототипів. Однак роботи в цьому напрямку тривають. Одним з останніх свій варіант літаючої дошки представив Френк Запата. Днями він опублікував в мережі відео, в якому можна побачити дошку під назвою Flyboard Air. За словами автора, вона може підняти людину на висоту до 3 кілометрів і переміщатися зі швидкістю до 150 кілометрів на годину.
Вперше Френк Запата захопився літаючими дошками близько 5 років тому. За цей час він модернізував конструкцію пристрою і зараз вже готовий представити працездатний прототип. Характеристики дошки вражають, але проблема палива все ще залишається відкритою. Єдине місце, де можна зберігати бак з пальним – це рюкзак на спині. Даного обсягу вистачає всього на 10 хвилин польоту.
Управляється дошка за допомогою рухів пілота і регулятора швидкості обертання лопатей. Автор проекту зазначає, що пристрій ще не готовий і стане доступним тільки в наступному році.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас