New Balance випустили кросівки, роздруковані на 3D принтері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

New Balance випустили кросівки, роздруковані на 3D принтері

Технології&Авто
763
Американська компанія New Balance випустила обмежену партію кросівок, деталі яких роздруковані на 3D принтері.
Як повідомляє “Лента.ру” з посиланням на Fashionmag, тираж склав всього 44 пари, в продаж вони надійдуть в п’ятницю, 15 квітня. Ціна – 400 доларів.
“New Balance використовує цю захоплюючу і інноваційну технологію для спортсменів”, – прокоментував виконавчий директор компанії Роберт Демартіні (Robert DeMartini).
New Balance – американський бренд спортивного і повсякденного одягу, взуття та аксесуарів. Заснований в 1906 році Вільямом Дж. Ралі як компанія з виробництва супінаторів і аксесуарів для взуття і спочатку називався New Balance Arch Support Company.
У 2015 році компанія підписала рекламні контракти з відомими футболістами – Аароном Ремзі, Саміром Насрі, Хесусом Навасом і іншими, а також випустила лімітовану серію кросівок до Нью-йоркському марафону.
В кінці березня студенти британського університету Хартфордшира (University of Hertfordshire) представили колекцію одягу, створену за допомогою 3D-принтера. Особливість моделей полягає в тому, що силует і розмір можна змінювати вже на готовому вбранні. У лінійці кілька моделей суконь різних кольорів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас