Goldman Sachs заплатить 5 мільярдів за порушення при продажу бондів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs заплатить 5 мільярдів за порушення при продажу бондів

Фондовий ринок
208
Goldman Sachs Group погодився виплатити 5,06 мільярда доларів на врегулювання претензій про те, що він дезорієнтував інвесторів в іпотечні облігації в період фінансової кризи.
Про це повідомило міністерство юстиції США.
Угода, про яку стало відомо в січні, пов’язана зі звинуваченнями, що стосуються дій банку, пов’язаних з упаковкою, сек’юритизацією, маркетингом і продажем цінних паперів, забезпечених житловою іпотекою, з 2007 по 2009 роки, повідомив Мін’юст.
Інвестори втратили мільярди доларів від покупки цінних паперів в цей період, повідомило міністерство. Прес-секретар Goldman Sachs ні негайно доступний для коментарів.
В рамках угоди банк повинен буде виплатити адміністративний штраф на суму 2,385 мільярда доларів, а також додаткові 1,8 мільярда доларів, зокрема, на фінансування власників будинків, виплати яких перевищують вартість їх власності, а також на допомогу позичальникам.
Банк також зобов’язався виплатити 875 мільйонів доларів на врегулювання претензій прокурорів штатів Нью-Йорк і Іллінойс, Національного управління кредитних спілок та Федеральних банків іпотечного кредитування Чикаго і Сіетла.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас