Аутсорсер Luxoft призначив нового керівника в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аутсорсер Luxoft призначив нового керівника в Україні

Фондовий ринок
1662
Компанія Luxoft, що надає послуги з розробки програмного забезпечення на глобальному ринку, призначила нового керуючого директора в Україні. Ним стала Олександра Альхімович, яка обіймала посаду заступника директора, повідомили в прес-службі компанії.
Колишній керівник українського Luxoft Віталій Нужний обійме посаду керуючого директора макрорегіону “Luxoft Східна Європа”, створеного в рамках реорганізації системи управління компанією.
Олександра Альхімович почала кар’єру в Luxoft Ukraine чотири роки тому на позиції керівника підрозділу компанії в Дніпропетровську. Останні шість місяців вона очолювала компанію в ролі заступника керуючого директора.
Віталій Нужний залишить за собою відповідальність з розробки стратегії розвитку компанії в Україні і взаємодію з органами влади, бізнесом та галузевими асоціаціями. Він також відповідатиме за побудову глобальної практики розвитку локацій в нових країнах, включаючи Азію та Латинську Америку.
В Україні центри розробки Luxoft знаходяться в трьох містах: Києві, Дніпропетровську та Одесі. За даними спеціалізованого порталу DOU.ua, в них працює 3730 співробітників. За цим показником Luxoft посідає третє місце серед IT-компаній України. Загальна чисельність штату в 15 країнах присутності становить понад 10,5 тис. співробітників.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас