Голова Мін'юсту пояснив збільшення своїх доходів в 2015 р девальвацією гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Мін'юсту пояснив збільшення своїх доходів в 2015 р девальвацією гривні

Казна та Політика
338
Міністр юстиції України Павло Петренко пояснює збільшення своїх доходів в 2015 рік девальвацією гривні.
“Я на державній службі досить недавно, з кінця 2014 року. До того я був в приватному адвокатському секторі і мав певні заощадження на депозитах, і ці заощадження зараз знаходяться в українських банках. Ви їх також бачили в декларації. На жаль, збільшення доходів пов’язано з курсовою різницею. Девальвація гривні номінально призводить до номінального збільшення стану. Мої доходи, які я задекларував, складаються з відсотків з депозитів і заробітної плати і з продажу нерухомого майна. Ніяких інших джерел немає “, – сказав П.Петренко журналістам у четвер в Києві .
Міністр також повідомив, що живе в орендованій квартирі в Печерському районі столиці і платить за неї близько 30 тис. грн на місяць.
“У мене є сім соток в Нових Петрівцях, але часу щось там будувати немає”, – розповів П.Петренко.
Як повідомлялося, згідно з декларацією, П.Петренко в 2015 році задекларував 3,8 млн грн сукупного доходу, з яких зарплата становить 71 тис. 949 грн. Також міністр отримав у минулому році 1,5 млн грн дивідендів і відсотків і 2,1 млн грн від відчуження майна. На рахунках в банках П.Петренко зберігає 24,8 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас