Марушевська: Інші митниці вкрали в Одеської товарів на 120 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Марушевська: Інші митниці вкрали в Одеської товарів на 120 мільйонів гривень

Казна та Політика
661
Одеська митниця втратила 120 мільйонів гривень через крадіжку товарів іншими митницями.
Про це, у себе на сторінці в Facebook повідомила начальник Одеської митниці Юлія Марушевская, відповідаючи на критику глави ДФС Романа Насірова, про зникнення конфіскованого вантажу на 50 мільйонів гривень.
“Вітаю систему ДФС з “хорошою роботою” по виконанню плану з крадіжки вантажів з Одеської митниці за допомогою прямих дзвінків і погроз бізнесу. Завдяки такому незаконному перерозподілу вантажів, з Одеси забрали мінімум 120 млн грн надходжень. І це тільки ті випадки, про які ми змогли дізнатися. Напевно, фактичні недонадходження від таких крадіжок системою, в кілька разів більше “, – зазначила Марушевська.
За її словами, в березні Одеська митниця перерахувала в бюджет 1,1 мільярда гривень. Недовиконання плану завдяки крадіжкам склало 65,5 млн грн.
“Ви так щасливо говорите, що Одеська митниця знову не виконала радянський план, забуваючи про те, що за січень-лютий ми перевиконали його на 183,6 млн гривень. І це незважаючи на перешкоди, які чинить нам система”, – повідомляє вона.
“Зверніть, будь ласка, увагу на інформацію з реальними прикладами, коли з Одеси вийшов один вантаж, а в Київській митниці оформився зовсім інший”, – додала начальник Одеської митниці ДФС.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас