ПФ повідомив, коли має намір відновити виплату пенсій киянам через відділення поштового зв'язку через неплатоспроможність "Хрещатика" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФ повідомив, коли має намір відновити виплату пенсій киянам через відділення поштового зв'язку через неплатоспроможність "Хрещатика"

Особисті фінанси
401
Головне управління Пенсійного фонду в Києві має намір відновити виплату пенсій киянам 8 квітня через відділення поштового зв’язку через неплатоспроможність банку “Хрещатик”.
Про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації.
Повідомляється, що в зв’язку з введенням у банку “Хрещатик” тимчасової адміністрації, фінансування виплати пенсій через установи цього банку припиняється.
“Виплата пенсії за квітень особам, які отримували пенсію через ПАТ Банк “Хрещатик” з датами виплати пенсії з 5 по 25 число, розпочнеться 8 квітня по додаткових відомостях”, – йдеться в ньому.
Виплата пенсії особам, які отримували пенсію через установи цього банку, буде переведена у відділення поштового зв’язку за місцем проживання пенсіонерів (дата виплати пенсії не змінюється).
Відзначається, що, згідно з інструкцією про виплату та доставку пенсій, соціальної допомоги національним оператором поштового зв’язку “Укрпошта”, виплата пенсії за відомостями здійснюється до 25 числа кожного місяця.
Неотримані суми пенсії за квітень будуть виплачені разом з пенсією за травень 2016 року.
Надалі за бажанням пенсіонера виплата пенсії може здійснюватися через установи інших банків, з якими підписано договір на виплату пенсій, або доставлятися додому співробітниками відділень поштового зв’язку.
Для цього необхідно подати відповідну заяву в районне управління Пенсійного фонду за місцем перебування на обліку або в управління по координації і контролю за виплатою пенсій.
Нагадаємо, Національний банк 5 квітня визнав неплатоспроможним банк “Хрещатик”.
24,9379% акцій банку належить Київміськадміністрації.
Опосередкованими власниками банку є Андрій Іванов з часткою 37,44% і Микола Солдатенко з часткою 24,2% акцій.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас