Ericsson запустила у Львові перший в Україні R&D-центр на 120 програмістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ericsson запустила у Львові перший в Україні R&D-центр на 120 програмістів

Фондовий ринок
769
Компанія Ericsson запустила в Україні свій перший R&D-офіс. Вона присутня в Україні вже понад 10 років, але повноцінних R&D-центрів поки не відкривала.
Новий центр організований на підставі підрозділу україно-польської IT-компанії Ericpol, про покупку якої Ericsson оголошувала в минулому році. Центр буде розташовуватися там же, де і офіс Ericpol – у Львові.
Як розповів Ігор Пигарев, GIR Manager Ericsson Ukraine, офіційне урочисте відкриття центру заплановано на 20 квітня, але на даний момент угода фактично закрита і офіс уже працює.
У ньому зайнято близько 120 програмістів, в основному офіс буде займатися розробкою програмного забезпечення для OSS і BSS-систем телеком-операторів.
В майбутньому центр, можливо, буде займатися і тематикою LTE, Internet of Things, e-health і e-government. У компанії не виключають розширення або відкриття нових центрів R&D в країні. «Ericsson присутня в Україні з 1992 року, ми дуже серйозно сприймаємо цей ринок. Подальше розширення або запуск R&D в інших регіонах залежать від ситуації на ринку і розвитку бізнесу компанії в країні», – зазначив Пигарев.
Нагадаємо, восени минулого року Ericsson купила давнього партнера – польського IT-розробника Ericpol, чий український офіс налічує 170 осіб.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас