Subaru відкликає майже 20 тисяч автомобілів WRX і Forester — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru відкликає майже 20 тисяч автомобілів WRX і Forester

Технології&Авто
572
Автовиробник Subaru відкликає моделі WRX і Forester на японському ринку, але згодом це може статися в Америці.
Fuji Heavy оголосила про відкликання моделей Subaru WRX і Forеster в Японії у зв’язку з неякісними комплектуючими ще минулого місяця, повідомляє JCNews.
Компанія встановила, що один з постачальників використовував при виробництві патрубків системи забору повітря матеріали, не призначені для роботи в умовах перепаду температур. За це патрубки на практично нових автомобілях стали покриватися мікротріщинами, а потім руйнуватися. Це відбувається на 2-літрових двигунах з турбонадувом, якими оснащують WRX і Forester в модифікації 2.0 XT.
При виникненні тріщин і втрати герметичності з’єднань впускних патрубків на 2-літровому турбодвигуні починає нестабільно працювати на холостому ходу. Також є загроза самочинної зупинки двигуна на малих обертах і при русі автомобіля.
Експертиза показала, що неякісні комплектуючі використовувалися при виробництві автомобілів з 10 квітня по 21 жовтня 2015 для WRX і з 10 квітня по 20 жовтня для Forester. На американському ринку їх продали близько 18,2 тис одиниць.
Компанія підкреслює, що не зафіксовано жодної аварії або випадку отримання травм через цей дефект. Точної дати початку відкликання не називають, але його повинні почати протягом 60 днів після оголошення.
Нагадаємо, концерн Nissan відкличе 47 тис. електромобілів в Північній Америці через проблеми з гальмами.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас