У Києві презентували "розумну" зупинку і автобус з кріпленням для велосипедів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві презентували "розумну" зупинку і автобус з кріпленням для велосипедів (фото)

Технології&Авто
1894
5 квітня в Києві відбулася презентація першої “Автономної мобільної розумної зупинки” громадського транспорту з енергопостачанням від сонячних батарей. У даній конструкції практично реалізовані і впроваджені такі речі як мобільність, енергонезалежність, миттєва готовність до експлуатації. Готову мобільну розумну зупинку можна встановити в будь-якому місці на маршруті громадського транспорту, в найкоротші терміни, і вона відразу працює без будь-яких підключень до міської електромережі.
Також був продемонстрований автобус МАЗ-107467, який всередині обладнаний електронними валідаторами, що дозволяють затверджувати як паперові квитки, так і картку киянина і електронні проїзні квитки. У режимі онлайн інформація по валідації проїзду передається на сервер автоматизованої системи “Асопа”, що дозволяє в режимі онлайн стежити за процесом оплати за проїзд. В рамках комплексного проекту був представлені прототип робочого місця системи диспетчерського управління комунального транспорту Києва.
Автобус МАЗ-107467 обладнаний кріпленням для транспортування велосипедів, зовні рухомого складу.
Київська влада планує до кінця 2016 року встановити в місті близько 50 сучасних автономних зупинок громадського транспорту, повідомив мер Києва Віталій Кличко під час презентації першої смарт-зупинки на вул. Велика Васильківська.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас