Німецький поштовий концерн планує випустити 2 тис. електромобілів власної розробки до кінця поточного року (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький поштовий концерн планує випустити 2 тис. електромобілів власної розробки до кінця поточного року (відео)

Технології&Авто
1965
Німецький поштовий концерн Deutsche Post планує почати серійне виробництво електромобілів Streetscooter власної розробки. Перші 2000 автомобілів повинні зійти з конвеєра ще в 2016 році.
Всього ж Deutsche Post планує виробити до 30000 електромобілів для поступової заміни свого автопарку. У середньостроковій перспективі концерн планує вийти з моделлю Streetscooter на ринок, пропонуючи її придбати усім бажаючим.
“Запити є. Однак зараз виробничі потужності потрібні нам самим “, – зазначив представник компанії Юрген Гердес.
Відзначимо, що компанія Streetscooter була заснована в 2010 році як підприємство-стартап. Через чотири роки цю компанію придбав поштовий концерн Deutsche Post.
Як наголошується на сайті виробника, модель Streetscooter Work потужністю 30 кВт може без підзарядки проїхати від 50 до 80 км, в залежності від стилю управління. Електромобіль укомплектований літій-іонними батареями ємністю 20,4 кВтг, для повної зарядки яких потрібно 7 годин, при цьому для заряду від 0 до 80% буде потрібно тільки 4,5 години. Максимальна швидкість автомобіля обмежена електронікою на рівні 80 км/год, вантажопідйомність становить 650 кг.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас