Hewlett Packard Enterprise продає IT-аутсорсера Mphasis за $1,1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hewlett Packard Enterprise продає IT-аутсорсера Mphasis за $1,1 млрд

Фондовий ринок
169
Як повідомляє газета The Wall Street Journal, Blackstone купить в HPE щонайменше 84% акцій Mphasis за ціною 430 рупій (близько $ 6,49) за штуку, що відповідає приблизно $ 825 млн.
Частку, що залишилась планується придбати в рамках так званого обов’язкової тендерної пропозиції, що буде зроблено акціонерам HPE пізніше. Таким чином, загальна сума угоди, яку її учасники хочуть закрити в другій півріччі, може досягти $ 1,1 млрд. HPE належить 60,5% акцій Mphasis.
Заснована в 2000 році Mphasis спеціалізується на послугах IT-аутсорсингу. Сильними сторонами цієї компанії є розробка додатків, сервіси технічної підтримки, а також створення і управління корпоративними програмними системами, відзначає аналітик Reliance Securities Апурва Прасад (Apurva Prasad).
У минулому році Mphasis отримала чистий прибуток і виручку в розмірі 104 і 904 млн доларів відповідно. Приблизно чверть доходів компанії доводиться на контракти від HPE. Співпраця HPE і Mphasis продовжиться ще кілька років після укладення угоди з Blackstone.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас