Tesla Model 3 вже оформили 276 тис. осіб, при цьому за рік компанія виробляє близько 50 тис. електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Model 3 вже оформили 276 тис. осіб, при цьому за рік компанія виробляє близько 50 тис. електромобілів

Технології&Авто
673
Минулої п’ятниці компанія Tesla Motors офіційно анонсувала свій найдоступніший електромобіль – Tesla Model 3 – для широких мас, і останні відреагували належним чином – тільки за перші 24 години було оформлено понад 180 тис. замовлень на автомобіль. За підрахунками виробника, загальна вартість замовлених автомобілів при середній ціні продажу в $42 тис. склала $7,5 млрд.
До кінця неділі число оформлених на автомобіль замовлень досягло рекордної позначки – 276 тис. заявок. Це вдвічі вище прогнозованого значення. Відзначимо, що для оформлення попереднього замовлення необхідно перевести $ 1 тис. авансу.
У кількох своїх твітах засновник і глава Tesla Motors Ілон Маск висловив свою вдячність нинішнім і майбутнім власникам електромобілів Tesla за їх непохитну віру в компанію, а також розкрив деякі нові деталі про автомобіль.
«Ми думали, що в чергу перед магазином вишикується 20-30 чоловік, але не 800», – з великим подивом відзначив Ілон Маск.
Він також пообіцяв подарунки для всіх, хто оформив передзамовлення на автомобіль. При цьому покупці, які вишикувалися в довгу чергу перед магазином компанії, можуть розраховувати на щось особливе. Також Маск подякував власникам електромобілів Tesla Roadster, Model S і Model X, зазначивши, що саме вони привели компанію до цього важливого моменту і оплатили розробку Model 3.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас