У КМДА повідомили, коли завершиться опалювальний сезон в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА повідомили, коли завершиться опалювальний сезон в столиці

Енергетика
1289
У Києві прийнято рішення про завершення опалювального сезону з 4 квітня. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко, йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.
Згідно з документом, з 4 квітня завершити опалювальний сезон доручено в житловому фонді і на об’єктах соціальної інфраструктури Києва.
“За останні три дні синоптики констатують середньодобову температуру вище +8. Протягом трьох днів теплопостачальні підприємства проведуть технічну підготовку всіх джерел теплопостачання для подальшого припинення подачі тепла. Але завдяки оперативному прийняттю рішення, кияни зможуть істотно заощадити на комунальних послугах”, – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.
Разом з тим відключення систем опалення у школах, лікувальних установах і дитячих закладах буде здійснюватися виключно за письмовими заявками керівників установ.
Також за індивідуальними заявками здійснюється відключення житлових будинків ОСББ та ЖБК, адміністративних будівель. За інформацією теплопостачальників, станом на сьогодні надійшло близько 800 заявок на відключення тепла, в тому числі від будинків ОСББ, ЖБК, установ бюджетної сфери та інших.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас