У КМДА планують завершити опалювальний сезон на наступному тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА планують завершити опалювальний сезон на наступному тижні

Казна та Політика
331
Влада Києва готується завершити опалювальний сезон вже в найближчі дні, оскільки, згідно з прогнозами синоптиків, похолодання не передбачається.
Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, якого цитує офіційний сайт відомства.
“Столична влада буде діяти в інтересах киян і не буде чекати 15 квітня, щоб завершити опалювальний сезон. Прогнози синоптиків вже в найближчі дні дають підстави прийняти рішення щодо його завершення”, – сказав Пантелєєв.
За його словами, тепло в будинках киян почнуть відключати з початку квітня.
“З огляду на високий розмір тарифів на тепло, міська влада приймає рішення, яке б дозволило столичним сім’ям економити кошти. З 30 березня в столиці зафіксована середньодобова температура повітря + 8,4⁰С. Синоптики нам повідомляють, що сьогодні середньодобова температура повинна складати + 9⁰С, а 1 квітня прогнозують до + 14⁰С тепла. Згідно з чинним законодавством, якщо протягом трьох діб температура зберігається + 8⁰С і більш, орган місцевого самоврядування має право прийняти рішення про завершення опалювального сезону “, – зазначив Пантелєєв.
Він дав доручення керівникам столичних теплопостачальних компаній почати необхідну підготовку для припинення подачі тепла.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас