"Укроборонпром" підписав з індійськими компаніями 15 меморандумів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укроборонпром" підписав з індійськими компаніями 15 меморандумів

Казна та Політика
384
Держконцерн “Укроборонпром”, який об’єднує головні оборонні підприємства України, за підсумками збройової виставки в Індії DefExpо 2016 підписав з індійськими компаніями 15 меморандумів про співпрацю в оборонній сфері.
Про це йдеться в повідомленні “Укроборонпрому”.
Зокрема, з компанією Reliance Defence Limited підписаний меморандум про спільну розробку багатоцільового військово-транспортного літака “Ан” на потреби індійських військово-повітряних сил і для цивільних потреб.
З компанією Reliance Defence Limited фіналізовані домовленості щодо довгострокового співробітництва з поставки газотурбінних установок виробництва “Зоря-Машпроект”, що входить до складу “Укроборонпром”, для їх подальшого встановлення на техніку Індійських військово-морських сил.
Всього українська делегація провела 8 результативних переговорів з Міністром оборони Індії і вищим командуванням Збройних сил Індії та більш ніж 30 провідними індійськими компаніями-виробниками продукції військового і спеціального призначення.
Серед них: Reliance Defence Limited, Tata Power Company Limited, Punj Lloyd, Larsen Turbo.
Українська делегація врахувала, що в Індії прийнято загальнодержавна Програма оборонних закупівель 2016, згідно з якою перевага надаватиметься закупівель продукції, виробленої за участю індійських компаній.
Як відомо, Україна представила на ГОА майже 40 видів продукції, розробленої і виготовленої українськими підприємствами.
Зокрема Київським, Житомирським Львівським бронетанкововими заводами, КБ “Луч”, ДП “Антонов”, Акціонерної холдингової компанією “Артем”, Заводом Артилерійського озброєння, “Зоря-Машпроект” та іншими.
DefExpo 2016 є найбільшою виставкою військової техніки і озброєнь в Південній і Південно-Східній Азії, і є визначальною для розвитку військово-технічного співробітництва в регіоні на найближчі роки.
Індія є одним з найбільших в світі імпортерів військової продукції і зараз зацікавлена в розвитку своєї програми “Make in India”.
Участь України в цій програмі дозволяє створювати спільні виробничі потужності з індійськими компаніями на території обох країн.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас